Sun See

- Combineer een vouw- met een rolgordijn

- Regel zelf de lichtinval


Vouwgordijnen zijn één van de meest populaire producten binnen de raamdecoratie. De aangename uitstraling van de opvrouwbare stoffen zijn al jaren een trend.


Sun See handhaaft niet alleen het uiterlijk van een vouwgordijn, zij biedt bovendien de mogelijkheid om de lichtinval te regelen.


De Sun See bestaat uit twee lagen stof. De onderlaag is een gaas, waardoor een doorkijkeffect wordt bekomen. De voorste laag is een weefsel welke de zonnestralen filtert en zacht licht doorlaat. Door de onderlinge stand van de stoffen te veranderen krijgt u een optimale controle over schaduw, doorzichtbaarheid en verduistering.


Wanneer de Sun See gesloten is krijgt u de perfecte privacy. De Sun See kan volledig opgerold worden in een decoratieve en stijlvolle cassette in een aangepaste tint.Stoffen

De collectie bestaat zowel uit lichtdoorlaatbare als verduisterende stoffen. Elk in een verscheidenheid van tinten.


De verduisterende optie van 85% van het binnenkomende licht is geschikt voor projectie- of slaapkamers.


Bedieningsmogelijkheden

- Manuele bediening dmv van een kunststof of metalen ketting. Het is aanbevolen om de kindveiligheid accessoires te gebruiken om de ketting veilig vast te leggen.

- Elektrische bediening wordt steeds populairder. De Sun See kan eveneens bediend worden door een elektromotor met afstandsbediening of met schakelaar. Hij kan eventueel ook aangesloten worden op een domoticasysteem.

Technische fiches van de Sun See die bij Flexell verkrijgbaar zijn:

6242 Sun See V60/38


- Lage prijzen

- Persoonlijk advies

- Particulier en bedrijf

- Installatie mogelijk

- De nieuwste trends

- Maatwerk

- 25 jaar ervaring